Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΕΔΕΙΞΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ



Δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας οι παγκορασίδες μας κέρδισαν πριν από λίγο στο ντέρμπυ με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ με 2-3 σετ. Κάνοντας ένα παιχνίδι που δεν ήταν από τα καλύτερα της και με την πλάτη στον τοίχο αφού έχανε 2-1 στα σετ και 20-17 στο τέταρτο η ομάδα μας κατάφερε να γυρίσει το ματς και τελικά να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα.

Στον νικηφόρο για την ομάδα μας αγώνα κατέβηκαν οι: Βασιλειάδου, Βασιλακοπούλου, Παπαμιχαήλ, Καρρόκη, Λάσκαρη - Τρίγκα, Γκιοντσάρη Β., Ροδίτη Δ., Κουφαλιώτη.


Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν μικροεπεισόδια μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας μας και φιλάθλους γονείς του Παναθηναϊκού Και για να λύνονται οι όποιες παρεξηγήσεις να τονίσουμε πως πρώτο μέλημα της ομάδας μας είναι να διαμορφώνει σωστούς χαρακτήρες και μετά καλούς αθλητές. Κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά αν είναι κάποιος μαζί μας σε προπονήσεις και αγώνες. Άλλο πράγμα όμως είναι η σωστή συμπεριφορά και άλλο το να διεκδικείς τη νίκη με όλα τα νόμιμα μέσα που σου δίνονται. Κάτι που επίσης επιθυμούμε για τις αθλήτριες μας. Τα παιδιά μας είναι πρώτα εντός και εκτός γηπέδου και είμαστε περήφανοι γι' αυτά.

Να δώσουμε τέλος συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ τόσο για την αγωνιστική τους παρουσία όσο και για την εν γένει συμπεριφορά τους. Να καταλάβουμε πως γείτονες είμαστε και το να υπάρχουν δύο καλές ομάδες στην περιοχή με ανταγωνισμό είναι καλό για όλους μας.