Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΗΤΤΑ ΜΕ 3-0 ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες μας στον σημερινό αγώνα τους απέναντι στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΘΗΝΩΝ γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ. Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα φτάνοντας δύο φορές σε "set ball" στο πρώτο σετ αφήνοντας και τις δύο φορές την ευκαιρία να πάει χαμένη κάτι που πλήρωσε χάνοντας με 28-26. Επηρεασμένη η ομάδα από τον τρόπο που χάθηκε το πρώτο σετ δεν μπήκε ποτέ στο δεύτερο παραδίδοντας τα όπλα από νωρίς (25-9). Στο τρίτο σετ πήγαμε κάπως καλύτερα αλλά έλειπε το κάτι παραπάνω που κάνει μια ομάδα που υπολείπεται στο σκορ να γυρίσει και να πάρει ένα παιχνίδι (25-17).
Πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό από όλες τις αθλήτριες της ομάδας μας πως στο βόλεϊ καμία μπαλιά δεν πρέπει να θεωρείται χαμένη κανένας πόντος αδύνατος κανένα αποτέλεσμα δεδομένο. Παλεύεις με όλες σου τις δυνάμεις και ακόμη παραπάνω μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει για τον τελευταίο πόντο του ματς. Μόνο έτσι φεύγεις από το γήπεδο γεμάτος και καλύτερος. Ακόμα και μετά από μια ήττα.
Η σύνθεση της ομάδας μας: Κούρτη, Κακουριώτη, Νίκου, Φωτιάδου, Γκιοντσάρη Π., Σταύρου, Καραβά (λίμπερο), Βελιάι, Βασιλειάδου.