Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΗΤΤΑ ΜΕ 3-2 ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Την ήττα με 3-2 σετ (10-25, 17-25, 25-21, 25-19, 15-13) γνώρισε στον χθεσινοβραδινό της αγώνα η γυναικεία μας ομάδα με αντίπαλο τον ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ. Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν παίζοντας εκπληκτικό βόλεϊ στα πρώτα δύο σετ δείχνοντας μέρος από τις πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας. Στην συνέχεια όμως εμφανώς κουρασμένες τόσο σωματικά όσο και πνευματικά έχασαν τον έλεγχο του αγώνα και κυνηγούσαν συνεχώς στο σκορ. Στο τελευταίο σετ η ομάδα μας με υπερπροσπάθεια κατάφερε να επιστρέψει στο ματς ενώ έχανε 11-6 αλλά κάποια λάθη σε εύκολες προσπάθειες κόστισαν τελικά και την απώλεια του αγώνα.
Θα πρέπει να αναφερθεί η επιστροφή της αρχηγού μας (αν και δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως) και η πρώτη της συμμετοχή στη θέση του λίμπερο θέση που φαίνεται να ταιριάζει στη Γωγώ αν βέβαια το καταλάβει και το πιστέψει και η ίδια.
Η σύνθεση της ομάδας μας στον χθεσινό αγώνα: Αλεξίου, Παπαμιχαήλ, Γεωργαλή, Κανελλοπούλου, Ιγκνατένκο, Κούρτη, Παπαρα (λίμπερο), Ντέτσικα, Σταύρου, Νίκου, Κακουριώτη, Λάσκαρη - Τρίγκα.