Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


Την πρώτη τους φετινή προπόνηση πραγματοποίησαν χθες οι γυναίκες μας στο 7ο κέντρο νεότητας με την παρουσία 13 αθλητριών και με μουσική συνοδεία λόγω εκδήλωσης του ΟΝΑ. Οι προπονήσεις την πρώτη εβδομάδα που αποτελεί ουσιαστικά μια περίοδο προσαρμογής για τη δύσκολη συνέχεια θα πραγματοποιούνται κάθε μέρα στις 19:30.


Την πρώτη συγκέντρωσή τους έκαναν χθες και οι αθλήτριες των κορασίδων δίνοντας ραντεβού για σήμερα στις 18:00 ώστε να ξεκινήσουν και αυτές την προετοιμασία τους. Για την πρώτη εβδομάδα προβλέπονται καθημερινές προπονήσεις την ίδια ώρα.

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες στο 7ο Κέντρο Νεότητας η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας μας ομάδας με την παρουσία 11 αθλητριών (οι υπόλοιπες επιστρέφουν το Σαββατοκύριακο). Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία της ομάδας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο και δόθηκε νέο ραντεβού για προπόνηση αυτή τη φορά τη Δευτέρα 30/8 στις 19:30 στο ίδιο γήπεδο.
Θα ακολουθήσουν καθημερινές προπονήσεις την ίδια ώρα για τις δύο επόμενες εβδομάδες ενώ αργότερα η ομάδα μας θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο κλειστό γυμναστήριο στο ΓΟΥΔΙ.
Αποφασίστηκε να μην κατέβει στο πρωτάθλημα η ομάδα μας των νεανίδων αφού οι περισσότερες αθλήτριες μας αυτής της κατηγορίας δίνουν φέτος πανελλήνιες εξετάσεις.

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας μας ομάδας θα γίνει την Παρασκευή 27/8 στις 20:00 στο 7ο Κέντρο Νεότητας. Θα συζητηθούν θέματα όσον αφορά τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Η ομάδα των κορασίδων θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συγκέντρωση την Δευτέρα 30/8 στις 18:30 στο 7ο Κέντρο Νεότητας. Οι προπονήσεις για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν την Τρίτη 31/8.
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Καλούνται οι αθλήτριες της ομάδας μας που ήταν στις ακαδημίες την περασμένη αγωνιστική περίοδο να ενημερώσουν για την συμμετοχή τους ή όχι στις δραστηριότητες της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά ώστε να δημιουργηθούν τα νέα τμήματα παγκορασίδων και ακαδημιών.
ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκινούν από αύριο Τετάρτη και κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής στις 7-10μμ. στο 7ο Κέντρο Νεότητας.

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ


Ανακοινώνεται στις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μας ότι μπορούν για το υπόλοιπο του καλοκαιριού και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στα τέλη Αυγούστου, να κατεβαίνουν στην παιδική χαρά για παιχνίδια 2-2 και 3-3 καθώς και για ασκήσεις φυσικής κατάστασης κάθε μέρα μετά τις 19:30.